DE CE SĂ CONSTRUIM CASĂ CU STRUCTURI UȘOARE?
Când cineva se hotărăște să construiască o casă, pe lângă functia ei prima întrebare va fi: cu ce fel de technologie să fie contruită? În aceste momente ne întălnim cu păreri împărțite, de aceea trebuie să analizăm în parte, fiecare punct de vedere. Deoarece  fiecare  variantă are avantaje şi dezavantaje în primul rând trebuie să ținem cont  de particularităţile terenului, de timpul în cadrul căruia vrem să realizăm construcția şi de bugetul pe care avem la dispoziție. În următoarele rănduri vrem să vă facem cunoscut avantajele construcțiilor din lemn cu structură ușoară.

·        Este una dintre cele mai rapide moduri de a realiza o construcție. Noi la sediul firmei noastre pregătim materialul lemnos de ceea mai bună calitate și vă construim casa la locul indicat, pe baza proiectelor dvs. Astfel timpul de execuție variază între 60 – 90 de zile în proporție cu mărimea clădirii și cu organizarea.

·        Casele cu structuri ușoare sunt mai puțin periculoase în cazul cutremurelor deoarece sunt ușoare și flexibile.

·        Sunt bune izolatoare termic, astfel vara sunt mai răcoroase, iar iarna sunt mai călduroase.

·        spaţiul interior poate fi uşor compartimentat sau modificat; spațiul interior este ușor de modelat; casele nu sunt pretenţioase în ceea ce priveşte tipul terenului pe care pot fi amplasat; instalaţiile pot fi ascunse în pereţi; pereţii fiind prefabricaţi, iar casele de lemn fiind construite de regulă după proiecte tip, se poate prevedea traseul firelor de cablu sau a conductelor de utilităţi.